Gratis lån av sports-, frilufts- og fritidsutstyr

BUA er for deg som ønsker å prøve noe nytt, som ikke trenger utstyret så ofte, som ønsker å kjøpe litt mindre og leke litt mer. Hos oss kan du låne utstyr gratis til sport, friluftsliv og fritid. 

Nyhet! BUA utvider med sko og klær 

BUA Stange har gått til innkjøp av et utvalg robuste, gode og behagelige ytterklær og sko til turer og friluftsaktiviteter for barn og voksne. Disse er beregnet for vinteraktiviteter. 

Søk i utstyrsoversikten for bilder, informasjon og tilgjengelighet

BUA er en nasjonal ideell organisasjon som jobber for at barn og unge skal få mulighet til å prøve flere og mer varierte aktiviteter. Vi har alt fra stormkjøkken, telt og hengekøyer til ski, sykler, skateboard og hageleker. På hjemmesiden til BUA får du oversikt hvilket utstyr som er tilgjengelig. 

BUA Stange - hjemmeside

Hvem, hvordan og hvor lenge?

  • Alle kan låne utstyr i BUA.
  • Utstyret kan lånes for inntil en uke av gangen.
  • Det er alltid gratis å låne.
  • Utstyret skal leveres tilbake i like god stand som da du lånte det. På denne måten vil vi hjelpe hverandre med å sørge for at BUA er et godt tilbud.

Før du kan låne

Du må lage deg din egen brukerprofil før du låner første gang. Vi bruker BUAs administrasjonssystem, som betyr at lånere må registreres med egen e-postadresse og norsk telefonnummer på bua.io

Barn med egen e-postadresse og norsk telefonnummer kan registreres som «medlåntaker» på sine foresatte. Ved første lån må barnet komme i følge med den foresatte eller ha med et signert fullmaktsskjema fra foresatt. Senere kan barnet komme og låne alene (uten foresatt). 

BUA Stange er en av mange BUA ordninger som finnes over hele Norge. Følg BUA Stange på facebook og instagram for nyheter om utstyr og aktiviteter.