Sterke artister og store musikkopplevelser står på programmet når Kønnbandfestivalen markerer 10 år! Her forenes det kjente og kjære med det unike og uventede i et program bestående av seks konserter over to dager. Bli med på feiringen du også!

Fredag: Dørene åpner 18.00, konsertstart 19.00

Vamp tilhører eliten i norsk musikkliv. Som band har de levert kvalitetsmusikk i tre tiår, og de har utviklet et spesielt uttrykk i møte mellom musikk og lyrikk som virkelig har truffet den norske folkesjelen. Det blir tett mellom høydepunktene når Vamp inntar scenen! 

Ellen Andrea Wang beviser gang på gang at man kan skrive hitter med begge beina godt plantet i jazzen. Hun blander sjangre på uventede måter, og har en særegen sound som er vital, fengende og melodiøs. Hun har med seg det britiske stjerneskuddet Rob Luft på gitar, og den svenske merriterte Jon Fält på trommer. 

Adam Douglas har hentet mye inspirasjon fra Oklahoma, USA, der han vokste opp, og i sin musikk blander han soul, gospel, jazz og roots. Han stiller med fullt band, og vil spille kjente og kjære låter krydrert med innslag fra hans nye utgivelse.  

Lørdag: Dørene åpner 18.00, konsertstart 18.30

Levi Henriksen & Babylon Badlands inntar scenen med fullt strykeorkester! Aktørene har sammen skapt et særegent uttrykk hvor rock og klassisk musikk fremstår som en enhet. Det er Musikk i Innlandet som presenterer produksjonen som har fått navnet «Vårt innlandet», og som skal formidle Innlandets identitet gjennom musikken. 

Knut Anders Sørum og Jan Tore Øverstad beærer 10-års jubilanten Kønnband med et eget bestillingsverk! Det blir urfremføring av konsertproduksjonen «Trøskeverket», som bygger på lyder fra mjøslandskapet. Stor musikalsk spennvidde og tekster på dialekt kombineres med visuelle fremstillinger i produksjonen som skal fange essensen av Stange. 

Jarle Bernhoft er en gudbenådet gitarist, låtskriver og artist, som har en samling kruttsterke skiver og utsolgte turnéer bak seg. På denne turnéen spiller han for et sittende publikum og legger mer vekt på de akustiske og organiske låtene i katalogen – perfekt for Kønnbandpublikummet.